Liganamn: Skåne Hardcore
Ligabeskrivning
Skånes mest slipade fotbollshjärnor möts i en prestigefull turnering där både sinne och fysik prövas till max. Välkommen till "Skåne Hardcore"!
Skapare: Joakim
Antal lag: 6
Medelpoäng: +0p

Lag som är med i Skåne Hardcore
# Lagnamn Totalt Gruppspel Slutspel Coach
1.
CSKA Lund
0 0 0
Leif
1.
Dalby cq
0 0 0
Carina
1.
FC Calam
0 0 0
Calamity
1.
Leopoldville
0 0 0
Leopold Stotch
1.
Supersoccer
0 0 0
Alva Arvid
1.
Winnö RR
0 0 0
Joakim

Gästbok
Alla inlägg i gästböcker måste följa reglerna för gästböcker. Du är enligt lag ansvarig för det du skriver i gästböcker. Ser du ett inlägg som du tycker inte följer reglerna ombeds du kontakta coachen@everysport.se.
Visa regler för gästböcker

Inlägg
#2. Joakim 2016-06-10 15:21
Nu vet jag inte om jag hinner kolla fler gånger efter ansökningar till ligan innan tidsfristen går ut. Men ska försöka någon gång till om vi har någon som "hållit" på sitt lag :)
#1. Joakim 2016-06-09 08:23
Jag läste precis reglerna kring byten. Tänk på att man kan göra två byten per kalenderdygn! Vilket borde innebära att man kan spela med t.ex. ett antal fransoser/rumäner på första dagen för att sedan ersätta 2 av dessa med t.ex. schweizare och ryssar nästa dygn. Jag var så inrutad med att varje position endast hade en möjlighet till poängskörd/spelomgång, men detta öppnar så klart upp för att man är mycket mer aktiv med sina byten och kan därmed kan spela hem fler poäng. Kolla gärna ni också igenom reglerna och uppmärksamma om det är något som verkar uppseendeväckande. MVH Joakim